Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

A Demokratikus Koalíció Kiskunhalasi Szervezetének sajtóközleménye

2018 február 25-én időközi önkormányzati választás lesz Kiskunhalason az 5. számú egyéni választókerületben.  

Az önkormányzati választókerület a Felsőváros északi részét foglalja magában. A választópolgárok három szavazókörben adhatják le szavazatukat – melyek a Kőrösi úti vízmű telepen és a Vári Szabó István Szakközépiskola területén találhatóak.

A választáson elindul Fejes Ferenc független jelölt, akit több szervezet is támogat annak érdekében, hogy a képviselő-testületben eggyel több józan hang jelenjen meg.

A Demokratikus Koalíció Kiskunhalasi Szervezete határozatban foglalt állást a hétvégén tartandó időközi önkormányzati képviselőválasztásról. A DK nem állított önálló jelöltet, hanem Fejes Ferenc független jelöltet támogatja a megmérettetésen.

Az érintett lakosság körében történt tájékozódásunk szerint Fejes Ferenc felkészültsége, ismertsége, a civil szférában való beágyazottsága, lokálpatrióta és pártoktól független elkötelezettsége vitathatatlan. Meggyőződésünk, hogy személyében végre egy olyan képviselője lesz a lakóterületnek, aki törődik az általa képviselt területtel és lakóival, kiköveteli az önkormányzattól a városrész rendben tartását, különös tekintettel a Sóstói Kertváros tengelyig érő gödrökkel tarkított földútjainak karbantartását.

A Demokratikus Koalíció hisz abban, hogy összefogással a józanész, az igazság, a jó győzhet. Ezért tisztelettel kéri a Kiskunhalas 5. számú választókerületben élőket, hogy szavazataikkal biztosítsák Fejes Ferenc független jelölt képviselővé választását.

Kiskunhalas, 2018-02-23

Molnár László                 Várnai Iván
elnök                     elnökségi tag

(SAJTÓKÖZLEMÉNY)

További hírek a témában
A szöveg felolvasásához kattintson