A rászoruló, szegény sorsú gyermekekre is gondolt a halasi HISZ

A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának kiskunhalasi szervezete a karácsony közeledtével a rászoruló, szegény sorsú gyermekeket ajándékozta meg, az ifjúsági csoportja pedig forró teát és ajándékokat osztott az ívó kútnál.

A kiskunhalasi gyülekezetben gyűjtést szerveztek, így a felhívásra sok értékes adomány érkezett be. A HISZ aktivistái a Felsővárosi Általános Iskola pedagógusait keresték fel, hogy segítsenek az ajándékok eljuttatásában. Az iskola közreműködésével 34 alsó tagozatos gyermek kapott értékes ajándékokat, édességet, új játékokat. Szombaton a szervezet ifjúsági csoportja forró teát és ajándékokat osztott szét az ívó kútnál.

A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata tartalmas évet tudhat maga mögött. Az év elején 120 tartós élelmiszer csomagot, kenyeret és ruhákat juttatott el a rászoruló családok részére közel 1 millió Ft értékben. Márciusban a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány közreműködésével 211 család kaphatott Bács-Kiskun Megye különböző településein vetőmagokat. Kiss Mónika, a szeretetszolgálat szóvivője elmondta, egy nagyon jól működő kapcsolat alakult ki az alapítvánnyal, valamint a résztvevő önkormányzatokkal is.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0