Bányai Gábort jelölte országgyűlési képviselőnek a Fidesz-KDNP

Kampánynyitó rendezvényt tartott hétfőn a Fidesz-KDNP. Bányai Gábort jelölték ismét, aki jelenleg is a parlamenti képviselője a Bács-Kiskun megye 5. számú választókerületének.

A Thorma János Múzeum Thorma Galériájában megtartott kampánynyitó eseményen a szimpatizánsok mellett a választókerület legtöbb településének polgármestere is megjelent. Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere és Skribanek Zoltán, a Fidesz Kiskunhalasi Alapszervezetének elnöke beszédükben emlékeztettek, Bányai Gábor segítsége, munkája is kellett ahhoz, hogy az elmúlt időszakban tehermentesítették az önkormányzatokat a korábbi adósságaiktól és példátlan mennyiségű fejlesztési forrás érkezett, a településekre.

Bányai Gábor szerint az április 8-ai választás egyik tétje, hogy ez a fejlődés folytatódhat-e tovább. A választások másik tétjének az illegális migráció kérdését nevezte. Mint elmondta, az ország határait meg kell védeni és garantálni kell a polgárok biztonságát. – Annyit ígérhetek, hogy én maradok az, aki voltam. Nem leszek reggel cigánygyűlölő, délben cicasimogató, este migránspárti, ahogy éppen a szél fúj. Maradok az elveimnél, maradok az, aki képes az idejét, erejét feláldozni, hogy a megye déli végei is megmaradhassanak és talpra állhassanak – fogalmazott  beszédében Bányai Gábor.

További hírek a témában