Bemutatkozott a körzet LMP-s országgyűlési képviselőjelöltje

Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott ma Kiskunhalason Midi Melánia, a Lehet Más a Politika (LMP) országgyűlési képviselőjelöltje, akit a pártja az  5. számú körzetben fog indítani. 

Az ifjú képviselőjelölt elmondta, azért csatlakozott az LMP-hez és indul 22 évesen a választásokon, mert hiszi, hogy a magyar politikának megújulásra van szüksége. Véleménye szerint a mostani rendszer csak a jómódúakat támogatja, a szegények, hátrányos helyzetűek kilátástalan helyzetben vannak, ezért mindenki számára lehetőséget kell biztosítani akár az oktatás területén is. Midi Melánia elmondta, az első diplomát ingyenessé szeretnék tenni.

A vidéken élők és a helyi önkormányzatok támogatását fontosnak tartja, a kistelepüléseken is. Továbbá a nagyszámú kivándorlás miatt fiatalok itthon maradását és támogatását is célként említette. Pártjával együtt mindenki számára egy olyan országot szeretnének teremteni, ahonnan nem menekülnek az emberek, hanem itt akarnak maradni és itt élni – nyilatkozta. Zárásként beszédében minden választópolgárt arra buzdított, hogy éljen április 8-án a szavazati jogával.

 

 

További friss hírek