Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Botrány: Korrupt pénzügyőrt fogtak el a halasi vasútállomáson – Helyszíni fotók

Már rendőrök várták vasárnap délután a Belgrádból érkező Avala nemzetközi expresszt Kiskunhalason, ahol két férfit fogtak el a rendőrök és a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai. A helyszínre kutyás nyomozók és bűnügyi helyszínelők is érkeztek.

Legalább hét órán keresztül helyszíneltek a kiskunhalasi vasútállomásra érkező nemzetközi gyorsvonaton, amelyről a beérkezésekor minden utast leszállítottak. A veszteglő szerelvényt egyenruhások lepték el, helyszíni információnk szerint két férfit fogtak el, egyikük pénzügyőr. Rendőrségi akció zajlott Kiskunhalason a Kisfaludy utcában is, a vasútállomáson lévő akcióval egy időben. Olvasónk arról számolt be, hogy nagyon sok rendőr és a Terrorelhárítási Központ (TEK) is kivonult az utcába.

A Központi Nyomozó Főügyészség megkeresésünkre a következő tájékoztatást adta a vasárnapi akcióról:  “A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján 2017. november 30. napján előnyért hivatali kötelességét megszegve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmény miatt indult nyomozás a Központi Nyomozó Főügyészségen. Az eljárásban ezidáig egy pénzügyőr és egy civil személy gyanúsítása történt meg, egyéb nyomozati cselekményekről és tervezett intézkedésekről az eddigi gyakorlatunknak megfelelően nem kívánunk tájékoztatást adni.”

További hírek a témában
A szöveg felolvasásához kattintson