Brutális ütközés – Két embert vittek el a mentők a helyszínről

Összeütközött két személygépkocsi szombaton éjjel 11 óra után nem sokkal. Az egyiknek kiszakadt motorja, és a roncstól mintegy 25 méterre repült. 

Helyszíni információink szerint az 54-es főúton egy Opel Corsa Kecel irányából Soltvadkert felé haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy szemből érkező Volkswagen Passattal. Az ütközés ereje akkorra volt, hogy a két jármű közel 150 méterre egymástól borult az út menti vízelvezető árokba, és mindkettő fejtetőn állt meg. A Volkswagen többször a szemközti árokpartnak csapódott, ennek következtében a motorja kiszakadt, és a roncstól mintegy 25 méterre repült. A mentők két férfit szállítottak a kiskunhalasi kórházba, állapotukról nincsen információnk. A műszaki mentést végző soltvadkerti tűzoltók  áramtalanították a járműveket.A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0