Brutális ütközés, rommá tört a BMW

Ketten súlyosan megsérültek, amikor fának csapódtak a Bács-Kiskun megyei Harkakötöny közelében. A sofőrnek nem volt jogosítványa.

Az autót vezető 30 éves kiskunhalasi lakosnak nincsen jogosítványa – erősítette meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Két személygépkocsi karambolozott a Harkakötönyt Kiskunmajsával összekötő úton. Az ütközés következtében az egyik jármű fának csapódott. A gépkocsiból egy embert a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók emeletek ki feszítővágó segítségével. Helyszíni információk szerint Kiskunhalas felől nagy sebességgel haladt a BMW, amikor beszitált az autó a nedves úton, és érintőlegesen ütközött egy Mercedes személyautóval, ezután a BMW árokba hajtott, ahol több fának is nekicsapódott, majd az úttestre visszasodródva állt meg. Az autóban ketten ültek, egy 30 éves és egy 26 éves kiskunhalasi férfi, őket a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállították. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0