Családi dráma Akasztón – Helyszíni fotók

Életveszélyesen megsérült egy férfi, egy 3 év körüli kisgyermek súlyos, míg egy 5 éves gyerek és egy nő könnyebb sérüléseket szenvedett a Bács-Kiskun megyei Akasztón, amikor autójukkal árokba csapódtak.

A baleset a település belterületén történt, a Csengődi utcában. Helyiek elmondása szerint a BMW nagy sebességgel közlekedett, mielőtt lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott.

Egy utcabeli, aki az elsők között sietett a sérültekhez elmondta: a kisebbik gyermek kirepült az autóból, arccal feküdt a földön, és nem mozdult. Az autót vezető férfi életveszélyes fejsérülést szenvedett, egy óra alatt tudták a kiérkező mentők stabilizálni az állapotát. A nagyobbik gyermek és az édesanya az elsődleges vizsgálatok szerint könnyebben sérültek meg. A 3 éves gyermeket Kecskemétre szállították, a másik három sérültet Kiskunhalasra vitték a mentők.

Információink szerint senki nem volt bekötve az autóban, a biztonsági gyermeküléseket sem használták, azokat a csomagtartóban találták meg a rendőrök.

További friss hírek