Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Egyre jobban megy Váradinak

Váradi Krisztián

A hétvégén rendezett Elanders Hungary XV. Sajó Péter Emlékversenyen Váradi Krisztián egy hajszállal maradt le a dobogóról.

A KB Autoteam SE Kiskunhalas versenyzője a Senior 1 kategóriában (40-45 év) indult és az előkelő 4. helyezés érte el 1:29:49 időeredménnyel, mindössze 2 másodperccel lemaradva a dobogóról. Ugyanitt 2016-ban a tizenötödik, 2017-ben hetedik lett, majd ebben az évben tovább javította három hellyel az eredményét.

– Egy jól sikerült versenyen vagyok túl, titkos célom dobogós helyezés volt. Végig az élmezőnyben, az első 5-6 főben tudtam menni, az emelkedők is nagyon jól mentek, a verseny közben végig azt éreztem, hogy ma bennem van egy jó eredmény. 

A verseny után még egy órán keresztül dobogósnak is érezhettem magam, mert a befutó utáni nem hivatalos eredménylistában kiírtak harmadik helyre, ami nagyon jó érzés volt, de aztán pár perccel a dobogós ceremónia előtt jelezte a zsűri, hogy sajnos az eredménylistában volt egy kis technikai hiba, így a tényleges helyezésem csak 4. Ez ott picit rosszul érintett, de így utólag természetesen azért ennek az eredménynek is nagyon-nagyon tudok örülni, mert ez az eddigi legjobb eredményem egy országos versenyen  – nyilatkozta  Halasifónak Váradi Krisztián.

További hírek a témában
A szöveg felolvasásához kattintson