Életveszélyes sérültet vitt el a mentőhelikopter, ráborult a saját teherautója a férfira

Életveszélyes sérülésekkel szállította el a mentőhelikopter azt a férfit, aki felborult teherautója alá szorult Borota közelében.

Az IFA tehergépkocsi fát szállított, a település felé tartott, amikor a bakhátas, keskeny útról letért, fának ütközött, majd az oldalára borult. Az 55 éves sofőr a roncs alá szorult, információink szerint súlyos, életveszélyes fej és mellkasi sérüléseket szenvedett. A Szentesről érkező légi mentők a kecskeméti kórházba szállították. Helyiek elmondása szerint vélhetően a nem egyenletes rakodás miatt borulhatott fel a jármű.  A balesethez a bajai hivatásos és a jánoshalmai önkormányzati, és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével szabadították ki a járműben egyedül utazó sofőrt. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszíni vizsgálatok idejére teljes szélességében lezárták.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0