Elismerést kaptak a legjobb sportolók – Képek

Szombaton délután rendezték meg a Csipkeházban a városi sportgálát, ahol az elmúlt év legjobb teljesítményét nyújtó sportolókat köszöntötték. Este pedig a Dékáni Árpád Szakgimnáziumban a Sportbál keretein belül átadták a Gulyás Pók József-, a Csáki Öcsi- és a Schneider Pál díjat.

Az év női sportolója Juhász Janka kétszeres Európa-bajnok úszó lett. Az év férfi sportolója díjat Suhajda László kettlebell-világbajnok kapta. Az év csapata a Fazekas DSE felnőtt II. osztályú tornászcsapata lett. Az Év Utánpótlás Lány Sportolója címet az Európa-bajnoki bronzérmes birkózó, Fődi Ildikó kapta. Az év utánpótlás fiú sportolójának járó díjat a Kiskunhalasi UKSC kézilabdázója, a serdülőválogatottságig jutó Lengyel Péter vehette át. A Szilády RFC U11-es, országos bajnokcsapata kapta az év utánpótláscsapatának járó címet. Az év esélyes sportolói díjat a Kiskunhalasi Általános Iskola terematlétikai csapata nyerte el. Az év edzője Füzér Gábor lett. Az év sporttámogatói díját Vály Judit, az MKB Euroleasing Zrt. vezérigazgatója vette át. Fülöp Róbert polgármester különdíját a II. ­Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakközépiskola diákolimpiai bajnok tornászcsapata érdemelte ki.

A Sportbálon a Csáki Öcsi emlékdíjat a Halasmédia sportszerkesztősége érdemelte ki, az elismerést Tóth István és Jáger Levente vette át. A Gulyás Pók József emlékdíjat a Szilády RFC U11-es országos bajnok futsalcsapata és edzőjük Rencsár József kapta, míg a Schneider Pál-emlékdíjat Molnár Alex játékvezető vehette át. Két különdíj is átadásra került az est folyamán: Kovács Kuzma Lászlónak, aki már 50 éve hálóőr kézilabda- és labdarúgó-mérkőzéseken, Vincze Attila adott át emléklapot. Az ötvenedik születésnapját ünneplő Csillag Istvánt pedig a Fazekas DSE felnőtt II. osztályú csapata ajándékozta meg.

 

További hírek a témában