Estére itt az újabb havazás!

Holnap reggelig több cm friss porhó hullhat. A következő napokban már enyhül a nagy hideg, a hőmérsékletek azonban továbbra is fagypont alatt alakulnak.

Az átmeneti szárazabb idő után ismét változékonyabbra, csapadékosabbra fordul időjárásunk. Egy ciklon áramlási rendszerében enyhe, nedves levegő érkezik fölénk, ennek hatására mindenhol megvastagszik a felhőzet és az esti óráktól már havazás is előfordulhat.

Holnap borongós, csapadékos időre számíthatunk. Többnyire havazás várható, akár 5-10 cm friss hó is hullhat, a magasban bekövetkező jelentős enyhülés hatására azonban már néhol fagyott eső, ónos eső is előfordulhat. A több csapadék a megye déli tájain valószínű. A hőmérsékletek végig fagypont alatt alakulnak, folytatódik tehát az igazi téli idő.
Szombaton kissé tovább enyhül az idő, a hőmérsékletek azonban még mindig fagypont alatt alakulnak. Gyakran lesz erősen felhős, vagy borult az ég és szórványosan további kisebb havazások, ónos esők várhatók.

(kapos.hu, Szalinay Tibor)

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0