Ez nagyon jó hír: több mint 50 munkahely jön létre Kiskunhalason még szeptemberben!

Végre új munkahelyek jönnek létre Halason. Egy multinacionális nagyvállalat nyit hamarosan varrodát, ahol legalább ötven főt tudnak foglalkoztatni. 

Egy új gazdasági társaság, legalább ötven fős munkahelyet hozott létre Kiskunhalason. Pálfi László, a beruházás képviselője portálunknak elmondta, egy nemzetközi cég számára bőrönd- és egyéb béléseket fognak varrni az új varrodában, amelyben szeptember 26-án kezdik el a munkát a volt Levi’s területén. Augusztus végén a Kiskunhalasi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán ötvenheten vettek részt a próbavarráson, és az eredmény magáért beszél, a nagy többség meg is felet az elvárásoknak.

– Azért esett Kiskunhalasra a választás, mert a volt Levi’s gyárban profi szakemberek dolgoztak, akik jelenleg nem a szakmájukból élnek, tehát bőven van miből meríteni. A Dél-Dunántúlon – ahol a beruházó cég jelenlegi telephelyei vannak – már elfogyott a humánerőforrás, Kiskunhalason pedig nyitott kapukat találtunk, és támogatást kaptunk a város vezetése és a munkaügyi központ részéről is – mondta Pálfi László.

Továbbra is várják a jelentkezőket, a varroda nyitása előtt még két alkalommal lesz lehetőség próbavarrásra. Bővebb információkat a 77/795-000-es számon, illetve péntek kivételével személyesen adnak a Foglalkoztatási Osztály munkatársai (Kiskunhalas, Szent Imre u. 12.).

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0