Ezt jól kifőzték!

Ebben az évben már hatodik alkalommal került sor a kiskunhalasi Család-Gyermekjóléti Központ szervezésben, a „Főzzünk ki valamit!” elnevezésű szabadidős programra.

Az ötlet egyszerű: Aki hoz egy darab kolbászt, pár krumplit, egy fej hagymát, „beledobja a közösbe”, az részesül a finomságokból is. A nyersanyagot azután valaki – jelen esetben Mester Sándor – megfőzi egy remek paprikásnak, és ha kész: Már lehet is hozni a tányérokat!

– A múlt hétvégén – hála a jó időnek – igazi családi piknik sikeredett a Sóstó partjára. Sok gyerek – kétévestől a nagykamaszig – és szülő jött ki, töltötte együtt a napot. A jól sikerült vacsora után a Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület szervezésben egy éjszakai túrán vehettek részt a vállalkozók – több mint félszázan -, amelyet Gregus Viktor vezetett a tó partján. Volt lepkecsapda, találkoztak vízisiklóval, hallották az „éjszaka hangjait”, kipróbálhatták a zseblámpákat – mesélte az egyik szülő.

Akinek még ez sem volt elég a kalandokból, az, az éjszaka hátralevő részét sátorban tölthette, kipróbálva, vagy újraélve a vízparti táborozás örömeit, élményét. A résztvevők megegyeztek: Jövőre, veletek, ugyanitt!

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0