Farkas: A kormányváltáshoz a legesélyesebb ellenzéki jelöltre kell szavazni

Sajtótájékoztatót tartott Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője Kiskunhalason, amelyen a választás kapcsán kijelentette, hogy annak, aki kormányváltást szeretne, a legesélyesebb ellenzéki jelöltre kell szavaznia.

A kampányfinisre a választás leegyszerűsödött. Aki szerint jó irányba mennek ma a dolgok Magyarországon, az szavazzon a Fideszre. Aki szerint viszont nem, mert gond van az oktatással, az egészségüggyel, a bérek szintjével, az elvándorlással, a mérhetetlen korrupcióval, és ezért kormányváltást akar, annak a legerősebb ellenzéki pártra kell szavaznia, azaz a Jobbikra és annak jelöltjére, ami ebben a választókerületben jómagam vagyok. Ne hagyja senki, hogy elvesszen a szavazata azzal, hogy esélytelen jelöltekre szavaz! – fejtette ki a politikus.

Farkas Gergely hozzátette: az egy hónappal ezelőtti hódmezővásárhelyi választás nagyon sok embernek reményt adott arra, hogy a Fidesz legyőzhető.  – Ehhez a tudatos szavazáson túl az kell, hogy minél többen menjünk el szavazni. Ha ugyanis 70% felett lesz a részvétel, akkor biztos a kormányváltás. Ezért arra kérek nagy tisztelettel mindenkit, hogy ne csak ő menjen el szavazni, hanem vigyen magával minél több kormányváltást akaró ismerőst, rokont, barátot, mert így április 8-án megdönthetjük ezt a velejéig romlott Fidesz-kormányt – fogalmazott a képviselőjelölt.

További hírek a témában