Farkas: Kormánytagok ismerték el, hogy migránsokat fogadtak be Magyarországra

Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” mondta sajtótájékoztatóján Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A politikus gy fogalmazott, a kormány tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most pedig kénytelen volt elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek.

A gazdag migránsoktól több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampányüzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt, ráadásul választókerületünket fokozottan érinti a probléma. Elég csak a déli határ közelségére és az emberek személyes tapasztalataira gondolni – mondta sajtótájékoztatón Farkas Gergely. További részletek a videóban.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0