Fórumot tartott az LMP Kiskunhalason

Az elkövetkező időben a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselői igyekeznek a lehető legtöbb vidéki térségbe elmenni, azért, hogy megkérdezzék a lakosságtól, kinek hisznek: a kormány közeli médiumoknak, vagy a saját szemüknek, a saját tapasztalataiknak? – mondta Kiskunhalason tartott fórumán Sallai Róbert Benedek országgyűlési képviselő.

A fórumon elhangzott: a vidéki térségekben teljesen mások a tapasztalatok a kormányzati sikerpropagandával szemben, sokkal nehezebb a megélhetés, és közel sem látják az ország helyzetét olyan derűlátóan, mint azt a miniszterelnök és politikustársai. A politikus szerint Magyarország helyzete nem olyan, mint amit nap mint nap sulykol a közmédia, minthogy felminősítették az országot a hitelminősítők, hogy javul a statisztika, – mindeközben a nemzeti bank elnökének a fizetését megemelik, a nyugdíjakat szinte meg sem érezhető mértékben emelik.

Sallai Róbert Benedek szerint ugyanakkor komoly problémát jelent, hogy ma még nem látszik, hogy 2018-ban lenne majd olyan ellenzéki politikai erő, aki a most kormányon lévőkkel szemben érdemben tudna pozitív irányba változtatni.

– Fontos, hogy az LMP a következő választásokra meg tudjon erősödni annyira, hogy közös összefogással végre be tudjuk fejezni a rendszerváltást, ami 26 éve elmaradt, és végre el tudjon indulni Magyarország Európa irányába – mondta a politikus.

Halasinfo

További hírek a témában