Fuss vagy Tekerj! Jön az 5. Nyakvágó!

Már lehet nevezni a halasiak által is közkedvelt programra, amely remek kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

A nyár vége – kora ősz immár hagyományos eseménye a Kecskemét mellet, Ballószögön, immár 5. alka-lommal 2017.szeptember 03.-án megrendezésre kerülő NYAKVÁGÓ félmaraton és családi nap, mely az Alföld egyik leghangulatosabb, terepen megrendezésre kerülő versenye. A futók 3 km , 7 km, 14 km és 22,5+ km-es távokon, míg a kerékpárosok 22,5 km-en tehetik próbára magukat . A legkisebbek a sport-centrumban, a 400m-es távon rendezett versenyen ismerkedhetnek a futással.

A verseny egyik különlegessége maga a helyszín, hiszen a pálya útvonalának nagy része csodálatos természeti környezetben, festői tájon, a Kiskunsági Nemzeti Park mellet halad el.

A szervezők jó szokásuk szerint számos frissítő ponttal készülnek, melyeket igyekeznek különlegessé varázsolni. Az egyiknél egy tűzoltó autóból jön a párásítás, míg a másiknál hangulatos lovas tanya udvarán, kemencék mellet, hamisítatlan alföldi hangulatban frissülhetnek a versenyzők. A Nyakvágó domb tetejéről – mely a verseny névadója és az egyik frissítő pont is egyben – páratlan kilátás tárul a félmaraton +-t teljesítők szeme elé, akik gyönyörű erdőkön áthaladva folytathatják útjukat.

A rendezvényre jellemző családias hangulat részeként, a sportolókat kísérőkre, az érdeklődő látogatókra is gondolnak a szervezők, hiszen őket is számos érdekes program várja a sport-centrumban. Különböző sport-ágak bemutatóit tekinthetik meg, vetélkedőkön vehetnek részt, de kipróbálhatnak számos sporteszközt, játé-kot, természetesen ingyenesen. A legkisebbek nagy kedvencét, az óriási ugráló várat, valamint a sokféle gyer-mek programot ugyancsak térítésmentesen vehetik igénybe az apróságok.

Minden nevezőnek rajtcsomaggal, és befutó éremmel kedveskednek a szervezők, de ezen kívül alko-holos frissítés és bogrács party is várja a célba érkező versenyzőket.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a sportolók és az érdeklődök, joggal mondhatják, hogy ez az a verseny, ami mindenkinek többet ad.

NYAKVÁGÓ FÉLMARATON és CSALÁDI NAP 2017.SZEPTEMBER 03. BALLÓSZÖG
KEDVEZMÉNYES ELŐNEVEZÉS és BŐVEBB INFORMÁCIÓ: www.nyakvagofutas.hu
Facebook: V.Nyakvágó-futás/kerékpár félmaraton+, és családi nap

Pályabemutatás
Versenykiírás Nyakvágó

További hírek a témában