Garázdasággá fajult a pincérnő védelme

birosag-jogA Kiskunhalasi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy 39 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki 2014. augusztus 21-én, Kiskunhalason, az általa üzemeltetett büfében ittasan szóváltásba keveredett egy részegen hangoskodó társasággal, majd a társaság két tagját megütötte és az autójukat is megrongálta.

2014. augusztus 20-án, este 8 óra körüli időben a vádlott által üzemeltetett kiskunhalasi büfé felszolgálónője telefonon értesítette a vádlottat, hogy őt a büfében többen inzultálják.
Az ittas vádlott a büféhez sietett, ahol egy részegen hangoskodó álló társaságot talált. Felszólította őket, hogy távozzanak, majd szóváltásba keveredett velük.

Ezután még jobban elszabadultak az indulatok, ugyanis a vádlott a társaság két férfi tagját ököllel arcon ütötte. A hangoskodók már távozni akartak, de a vádlott utánuk ment és kirúgta a gépkocsijuk bal első ablaküvegét. Mindezek után a vádlott maga értesítette a rendőrséget.

A bántalmazott férfiak nem szenvedtek sérülést, de az autóban 5.000 forint kár keletkezett, ami nem térült meg.
A vádlott szabadlábon védekezik, ellene az ügyészség tárgyalás mellőzésével emelt vádat a Kiskunhalasi Járásbíróságnál.

Bács-Kiskun Megyei Főügyészség

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0