Gyémánt díjat kapott Tompa

A határ menti település a Bácskai Becses projektért érdemelte ki a rangos elismerést.
Az Önkormányzat a Bácskai Becses helyi márkával a 2015. évi Országos Városmarketing díjra, – Városfejlesztési projektek marketing programjai kampányai kategóriában – pályázatot nyújtott be, melyet a Magyar Marketing Szövetség Gyémánt díjjal jutalmazott.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Bácskai Becses védjegy használatát, 2014 április 25-től lehet igényelni Tompa Város Önkormányzatánál egy kérelem benyújtásával. Pozitív elbírálás esetén védjegyhasználati szerződést kötnek a kérelmezővel. Akik még nem rendelkeznek őstermelői vagy kistermelői engedéllyel, csak ezen engedélyek birtokában árulhatják termékeiket.

A feltételek között szerepel az is, hogy a termelőnek Tompán vagy Kelebián állandó lakcímmel kell rendelkeznie. A védjeggyel ellátott termékeket bárhol lehet árulni: otthon, Tompa város piacán, vagy bármelyik másik piacon.

tompadij

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0