Halálos baleset – két furgon és egy kamion ütközött Soltvadkertnél

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Úgy tudjuk, egy 43 éves kiskunhalasi születésű férfi a baleset áldozata.

Összeütközött két kisteherautó és egy kamion az 53-as főút Soltvadkert és Pirtó közötti szakaszán, Soltvadkert térségében. A balesethez a kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Információink szerint az egyik furgon 43 éves sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy másik sérültet a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállították, állapotáról nincs információnk.

A helyszínen megtudtuk, a kamion Soltvadkert irányából haladt Kiskunhalas felé, amikor a településtől nem messze egy Volkswagen Caddy áttért a sávjába, és frontálisan összeütköztek, majd a furgon a mögötte – Selymes irányából – érkező Ford tranzitba csapódott. A kamion és a Ford is az árokba rohant. A teherautó sofőrje elmondta, elrántotta a kormányt, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A helyszínelés még jelenleg is teljes útzár mellett zajlik az 53-as főtúton.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0