Halálos buszbaleset: Friss képek a balesetről + Videó

Kép: Donka Ferenc/Hiros.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, összeütközött két kamion és egy busz az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 87-es kilométernél, Kecskemét térségében. A balesetben ketten életüket vesztették, 15-en megsérültek.  A déli határról hazafelé tartó miskolci készenléti rendőröket szállító buszt érte baleset. Németh Gergely rendőr törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrvezetője vesztette életét aki Kelebián teljesített szolgálatot.

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbusz sofőrje, illetve egy a buszon utazó hivatásos rendőr a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A jelenlegi adatok szerint a buszon utazó rendőrök közül 3 fő súlyosan és 12 fő könnyebben sérült meg.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-nek elmondta: 16 mentőautóval és 4 mentőhelikopterrel vonultak ki a baleset helyszínére. Két emberen már nem tudtak segíteni, ők a helyszínen meghaltak. Három embert súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak Budapestre, a Honvédkórházba, 13 könnyű sérültet pedig a kecskeméti kórházba vittek – mondta a szóvivő.

Németh Gergely rendőr törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrvezetője hunyt el a hétfői balesetben, amikor egy busz ütközött két kamionnal az M5-ösön.

Németh Gergely törzsőrmester vesztette életét az M5-ösön

Szolgálatteljesítés közben, Kecskemét térségében 2017. október 9-én közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette Németh Gergely rendőr törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrvezetője – írja a a police.hu.

Németh Gergely 1987. május 30-án született Sátoraljaújhelyen.

Képek: Donka Ferenc/Hiros.hu/MTI

További friss hírek