Halálos előzés – Tragikus ütközés Kiskőrösnél, súlyos baleset Kecelen – Megrázó fotók

Információink szerint egy 18 éves soltszentimrei fiatalember halt meg Kiskőrösnél.  Szinte ugyanakkor Kecelnél is baleset történt, onnan két sérültet vittek el a mentők.

Életét vesztette a sofőrje annak a személyautónak, amely egy teherautóval ütközött össze a Kiskőrös és Páhi közötti úton. A teherautó sofőrje elmondta, Kiskőrös  felől haladt Páhi irányába, amikor balra, egy sertéstelephez akart lekanyarodni, ezért indexelt, amit a mögötte haladó járművek érzékeltek is. Amikor megkezdte a balra kanyarodást, a sofőr szerint egy Opel Astra elkezdte előzni a kocsisort, és a már baloldali sávban lévő teherautó hátuljába csapódott.

A helyszíni szemle adatai szerint a teherautó sofőrje az út 33.300-as méternél balra kanyarodása során nem győződött meg arról, hogy járműve előzését már megkezdte egy Opel Astra, ezért összeütköztek. A balesethez a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az elhunytat kiemelték a járműből. A vizsgálatok és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

Balra kanyarodás miatt történt baleset, ketten megsérültek

Összeütközött egy személyautó és egy lassú jármű az 54-es főúton a Bács-Kiskun megyei Kecel és Császártöltés között. A balesethez a keceli önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Helyszíni információk szerint a Kecel irányából közlekedő lassú jármű balra akart lekanyarodni egy földútra, amikor hátulról nekiütközött egy őt már előző Renault személygépkocsi. A jármű vezetője nem sérült meg, de autóban utazó hölgyet elvitte a mentő. A lassú jármű idős férfi utasa szintén megsérült, ő az ütközés erejétől kirepült a járműből, és a kerekek közé esett.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0