Halasi tűzoltókat is elismertek Szent Flórián napján

A Kiskunfélegyházi Tűzoltóság megalakulásának 125. évfordulója alkalmából Kiskunfélegyháza adott otthont a megyei tűzoltónapi állománygyűlésnek és a tűzoltómajálisnak.

Az ünnep keretében több önkormányzat, köztük Kiskunhalas vezetése is kifejezte elismerését a település érdekében végzett kimagasló tűzoltói teljesítményért. Kiskunhalas Város Polgármestere elismerést adományozott Pándi Sándor tűzoltó tőtörzsőrmesternek, a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokának. Magyarország Belügyminisztere Szent Flórián érdemjelet adományozott Tóth Imre tűzoltó alezredesnek, a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjének.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója „Az Év Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Tisztje” címet adományozta Orbán Balázs tűzoltó alezredesnek, a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnokának. Kiskunhalason rendezték meg a Megyei Tűzmegelőzési Szakmai Vetélkedőt, ahol a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség csapata bizonyult a legjobbnak. Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója és a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Sport Club elismerésben részesítette és „Az Év Bács-Kiskun Megyei Sportolója” címet adományozta Taskovics Sándor tűzoltó főhadnagynak, a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának.

Szöveg és képek: Facebook Kiskunhalas Város
További hírek a témában