Hatalmas buli lesz Kunfehértón!

A Kunfehértói Nyár programsorozat legkiemelkedőbb rendezvénye a 2015. július 16. és 19. között, immáron huszadik alkalommal megrendezésre kerülő Sör és Grill Fesztivál. A fesztivál elsősorban a fiataloknak szóló zenei fesztivállá alakult az évek során, de nem feledkeztek meg a kevésbé fiatalokról sem.

A rendezvény hagyományos módon a kunfehértói Tófürdő területén, két helyszínen – a nagyszínpadon és az igen nagy népszerűségnek örvendő víziszínpadon- kerül megrendezésre. A víziszínpadon ismert magyar és szerb dj-k fogják szórakoztatni a fiatalokat, fellép többek között Nikki Belucci, Sanfranciscobeat, Dj.Noys, Katapult Dj., Andrew Junior, Lennard, Johnie Pappa

A nagyszínpadon az ország számos fesztiválján megforduló zenekarok lépnek fel, úgymint az Anna and the Barbies, Magashegyi Underground, Halott Pénz, Balkan Fanatik, Paddy and the Rats, Supernem,

A fesztivált Szabó Balázs és Bandája és a Firkin nyitja meg az első napon és a Beatrice együttes koncertje zárja az utolsó napon.

Péntek és szombat éjjel utcabállal zárjuk a nagyszínpad programjait a Party Time Band és az Asterix zenekarok közreműködésével.

Az idei évben fellépési lehetőséget kapnak naponta 2-3, országosan kevésbé ismert, de tehetséges zenekarnak is. Velük kiegészülve a fesztivál idején közel 20 zenekar szórakoztatja a hozzánk látogató vendégeket.

A fellépők mellett állandó programként vásározók, házi sörfőzdék, büfék, vízi sportolási lehetőségek, gyermeksarok, Chill-Zone és rom-Pódium-kocsma várják a vendégeket. A szervezők nem feledkeztek meg a helyszín adta lehetőségekről sem, két koncert között remek program csobbanni egyet a kellemes vizű fürdőtóban is.

Szeretettel várnak mindenkit határon innen és túl!

Bővebb info: www.sorfesztkunfeherto.hu vagy www.facebook.com/sorfesztkunfeherto

Jegyelővétel: www.ticketportal.hu

További hírek a témában