Háztűz Szankon, négy embert szállítottak kórházba a mentők

Tűz keletkezett hétfőn hajnalban egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű lakóházban Szankon, a Kossuth Lajos utcában.

A helyszínre a kiskunhalasi hivatásos és a kiskunmajsai önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat. A mentők füstmérgezés gyanújával egy tinédzser fiút és egy huszonéves lányt valamint szüleiket szállították kórházba, az édesanyának menekülés közben a keze is eltört.

Túri Zsolti, a Kiskunmajsai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltás-vezetője elmondta, a riasztást éjfél után egy perccel kapták, de a járművük nem indult be, így személyautóval indultak a helyszínre, ahová időközben a halasi tűzoltók is megérkeztek. Feltehetően a fürdőszobában keletkezett a tűz, onnan terjedt szét az egész házba. Az épületből három gázpalackot hoztak ki a tűzoltók. A családi ház teljesen lakhatatlanná vált.

Képek: Juhász D. Géza, Dabis Tibor

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0