Holtan találták meg Szitás Józsefet, akit emberöléssel összefüggésben kerestek

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  június 13-án emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök egy 43 éves kiskunhalasi férfit kerestek, akivel szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki. A rendőrség friss közleménye szerint holtan találták meg a keresett férfit.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy kigyulladt kiskunhalasi családi házban 2017. június 13-án megtalálták az ott lakó 51 éves férfi holttestét. Az orvosszakértői vélemény alapján a férfi bűncselekmény áldozata lett. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök egy 43 éves helyi férfit kerestek, akivel szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A keresett férfit holtan találták meg a rendőrök. Az ügyben nem merült fel bűncselekmény, ezért a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

police.hu

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0