Horror Mélykúton: tetemek borították az állatkínzó gazda udvarát – brutális fotók (18+)

A borzalom netovábbja – írták az állatvédők legutóbbi mentésükről. A hétvégén mentek ki Mélykútra, egy lótartó gazdához, ahol 37 lóból már csak három maradt. Az udvart csontok és zsigerek borították. Egy friss tetem fölött a kutyák marakodtak.

„Egy udvar egy külterületen, kívülről minden békésnek tűnik, minden nyugodt… Csak a mindent átható dögszag zavarja meg az idillt” – kezdte facebook posztját Révai Ildikó állatmentő. Mint kiderült, hétfőn mentek volna ki a helyszínre, de a bejelentő hívta őket, hogy nagy a baj,

így már vasárnap Mélykútra siettek, ahol elképesztő borzalmak fogadták őket.

Kiderült, hogy már csak három ló van az egykor 37-ből, és a szombati négyből. Rosszul lett az egyik, ezért gazdája homlokrakodóval megemelte, és bedobta az istállóba meghalni.

Az udvart csontok és zsigerek borították, kutyák verekedtek az egyik tetem fölött. Birkák senyvedtek, amik tíz éve nem voltak megnyírva. A megmaradt csontsovány lovak ott agonizáltak a tetemek mellett. A kutyákat is szörnyű állapotban találták az állatvédők.

– Vannak pillanatok, mikor nem találunk szavakat, mikor a hideg ráz minket, holott nyár van a javából, mikor a könnyekkel küszködünk, de az érzelmek és a düh erősebbek nálunk – mondja a sokkoló élményről Révai Ildikó.

Mint megtudtuk, hatósági állatorvossal és rendőrökkel érkeztek a helyszínre, a gazda ellen pedig állatkínzás bűncselekménye miatt tesznek feljelentést.

(blikk.hu)

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0