Jobbik: Szemléletváltásra van szükség

101_0005Sajtótájékoztatót tartottak a Jobbik  halasi önkormányzati képviselő-jelöltjei. Fejes Ferenc a munkahelyek megőrzését és azok megteremtését, míg Tajti Csaba a szociális és egészségügyi ellátó rendszer felülvizsgálatát és megreformálását hangsúlyozta.

Fejes Ferenc a 3. számú választókerület Jobbikos jelöltje a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a munkahelyek biztonsága mellett pártja számára fontos, hogy a fiatalok ne menjenek el a városból.  Szükségesnek tartja azt is, hogy a helyi vállalkozások kedvező feltételekkel kapjanak önkormányzati területeket, bérleményeket. A jelölt mindezeken túl szorgalmazza egy szakértőkből álló önkormányzati menedzsment felállítását is.

Tajti Csaba a 9. számú választókerület jelöltje úgy látja, hogy foglalkozni kellene az orvosi ügyelet rendszerének reformálásával, illetve a gyógyszertári ügyelet 24 órássá tételének lehetőségével. A helyi mentőállomáson pedig szerinte több vonuló autóra lenne szükség. Tajti tervei között szerepel a házi beteggondozói és ápolói szolgálat létrehozása, az óvodák délutáni nyitva tartásának meghosszabbítása valamint egy gyermekmegőrzői szolgáltatás elindítása.

További hírek a témában