Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Jól indult a szezon Váradi Krisztiánnak

Kép: nutrixxion.hu

Vasárnap a Félsziget Kupával kezdetét vette a 2018-as országúti kerékpáros versenyszezon és az AKESZ magyar kerékpáros bajnokság. Kiskunhalast Váradi Krisztián képviselte a versenyen, aki ebben az évben a KB Autoteam SE színeiben vesz részt a sorozat versenyein.

Tradicionálisan Tihanyban a Félsziget Kupával indul a kerékpáros versenyszezon, nem volt ez így másként az idén sem. A több korcsoportban megrendezett rangos versenyen Váradi Krisztián Master kategóriában 2 óra 6 perc alatt teljesítette a 74,5 km-es távot, amellyel a 18. helyen ért célba a 84 fős mezőnyben.

„A körülmények nem voltak optimálisak, a hosszúra nyúlt tél is nehezítette a felkészülésem, és a verseny rajtja idején is fagypont körül volt a hőmérséklet, ugyanakkor ezzel együtt is felülmúlta a várakozásaimat ez az eredmény. A tavalyi 47. hely után az év első versenyeként maximálisan elégedett vagyok ezzel a helyezéssel. Szezonnyitó versenyről lévén szó, mindenki itt volt, aki számít a magyar kerékpáros mezőnyben, így ez még értékesebbé teszi számomra ezt az eredményt. Hosszú lesz a szezon, a bajnoki sorozat 10 versenyén kívül még 4-5 nagydíj és maraton, valamint az OB szerepel a terveim között. A következő verseny már most szombaton következik a tolnai dombok között megrendezésre kerülő 15. Sajó Péter Emlékversenyen.” – monda el a Halasinfónak Váradi Krisztián.

További hírek a témában
A szöveg felolvasásához kattintson