Jubileumi pofonok – Remek program hétvégére!

A 70 éves halasi ökölvívósport 17.éve házigazdája a térség egyetlen nemzetközi boksztornájának, a Testvérvárosok kupájának. Az elmúlt években remek bokszolók, nemzeti válogatottak, bajnokok és helyezettek fordultak meg Kiskunhalason.

Idén a Halasi Box Club háromnapos verseny megrendezésére vállalkozott. Szeptember 15-17 között mérik össze erejüket az indulók a Bibó gimnázium sportcsarnokában.

Pénteken és szombaton délután 13,00-tól a selejtezők és az elődöntők, vasárnap 9,00-tól a döntők következnek. A döntők idején adják át az ez évi Kincses György és a Csenki Ferenc emlékdíjakat is. Az előbbi a legjobb 60 kg. és az alatti bokszolót illeti, az utóbbi pedig azt, aki a halasi ökölvívás támogatásával, és sportszerű magatartásával, nevelőmunkájával arra érdemessé vált.

A belépődíj minimális és a klub támogatására fordítják a bevételt a rendezők. A jegy egyúttal tombola is, mert szombaton és vasárnap értékes nyeremények kisorsolására kerül sor.A szervezők tájékoztatása szerint eddig 23 klub majd’ másfélszáz versenyzőjét nevezték. Indulnak szerb, horvát, szlovák bokszolók, de érdeklődés volt román csapat részéről is.

Lehóczki edző a helyiek képviseletében a következőket szándékozik indítani: Jákob Klára (felnőtt 64 kg.), Magyar Csenge (serdülő 60 kg.), Kertész Kovács Ádám (felnőtt +91 kg),Piatkó Péter – kiskőrösi tagozat – (felnőtt 81 kg), Váczi Richárd (felnőtt 81 kg.), Haner Olivér (felnőtt 75 kg.), Török Gergő (junior 57 kg)

Mindenkit szeretettel várnak a rendezők, „ütős” hétvégi program várható!

Szóljon hozzá!