Kamion elé lépett egy benzinkutas, súlyosan megsérült

Két súlyos baleset történt szinte egy időben. Kamion elé szaladt egy férfi a Malom soron, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Kiskunhalas és Pirtó között pedig kamionba rohant egy személyautó.

Az 53-as főúton a déli városkapunál lévő benzinkútnál egy férfi akart átszaladni az úton, amikor egy kamion elütötte. Úgy tudjuk, az ott dolgozó férfi valamit észrevett az út túloldalán, ezért lépett ki a lengyel rendszámú kamion elé, ami elütötte. Információink szerint métereket repült, és súlyosan megsérült.

Szinte ugyanabban az időben egy másik baleset is történt szintén az 53-as főúton, Kiskunhalas és Pirtó között. Ott egy fékező kamionba rohant bele hátulról egy Audi személyautó. A helyszínen megtudtuk, a kamion vélhetően forgalmi okból fékezni kezdett, ezt későn észlelte a mögötte haladó gépkocsi sofőrje, és belecsapódott a már majdnem álló teherautóba. A 22 éves pirtói sofőrt kórházba szállították, állapotáról nincsen információnk.

 

 

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0