Két fiatalkorú rabolt ki egy nőt Kiskunhalas belvárosában

A kiskunhalasi rendőrök néhány órán belül beazonosították és elfogták a két fiatalkorú gyanúsítottat.

A sértett kért segítséget a kiskunhalasi rendőröktől 2017. augusztus 4-én 2 óra 54 perckor, mivel közel egy órával korábban hazafelé sétált Kiskunhalas belvárosában, amikor két ismeretlen fiatal követte őt, majd pénz követelt tőle és ellökte. A földön fekvő 37 éves nő kezéből kitépték a személyes okmányokat és mobiltelefont tartalmazó táskáját és azzal együtt elfutottak a helyszínről. A sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték az ismeretlen tettesek felkutatását, aminek eredményeként néhány órán belül beazonosították és 9 órakor elfogták a gyanúsítottakat. A 16 éves helyi fiút és 15 éves társát rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették. A nyomozási bíró 2017. augusztus 5-én elrendelte a fiatalkorúak előzetes letartóztatását.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0