Kiskunhalas közelében talált rá a rendőrség az eltűnt nő holttestére

Visszavonta a rendőrség Zsikó Lászlóné körözését – erősítette meg Juhász Árpád törzsőrmester, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 44 éves üllési asszony még május 25-én tűnt el, a családtól származó információk szerint, holttestét egy kiskunhalashoz közeli erdőben találták meg a rendőrök. A tragikus hírt, rövid közleményben maguk a hozzátartozók közölték közösségi oldalukon.

A családanya május 25-én, csütörtökön üllési otthonukból Kiskunhalasra indult reggel 8 óra körül egy Renault gépkocsival, de a halasi Tesco áruházban lévő üzletébe már nem érkezett meg. A térfigyelő kamerák felvételei szerint a nő elhagyta a gépkocsival a települést, de a zsanai kamerák felvételein nem látható, hogy megérkezett volna.

A hozzátartozók jelentették az asszony eltűnését, ezt követően adott ki körözést a Szegedi Rendőrkapitányság a nő felkutatására. A közösségi oldalakon is rengetegen osztották meg a család fényképes bejegyzését, amelyen Zsikó Lászlónét keresték.

A hozzátartozók szintén a közösségi oldalon tudatták a tragikus hírt, hogy megtalálták az asszonyt. A családtól származó információk szerint Kiskunhalas közelében egy szeméttelep melletti erdőben találták meg a rendőrök a család kocsijának hátsó ülésén a cukorbeteg asszony holttestét. Közlésük szerint önkezével vetett véget életének, túladagolta az inzulint. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője részleteket nem közölt a halálesetről, de megerősítették, hogy a rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.

baon.hu, P. Á.

 

 

További hírek a témában