Kiss Virág is megérkezett az országos elitbe!

Országos Gyermek Bajnokság, 2017. július 5-8. KecskemétAz Országos Gyermekbajnoksággal folytatódott a halasi úszók menetelése. A megyeszékhely volt gazdája a 12-13 éves lányok, és a 13-14 éves fiúk legrangosabb hazai megmérettetésének. Idén nagyon erős mezőny gyűlt össze már ebben a korosztályban is, kiváló időeredmények születtek.

A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesületet két versenyző képviselte a 4 napos programon. A versenyzők itt úsztak először előfutam-döntős szervezésben. Miklósi Fanni kicsit túlizgulta a versenyt, így nem jött ki belőle, amiért egész évben dolgozott. Kiss Virág sikeresen döntőbe verekedte magát 100 és 200m hátúszásban, ahol mindkét számban a dobogóra tudott állni! Óriási egyéni csúcsokat úszott 200 és 400m vegyesúszásban is, egyelőre ez a 10., és a 13. helyre volt elegendő.

Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Merkbau Kft. támogatásával készülő Novotny tanítványok így két bronzéremmel és sok-sok tapasztalattal zárták az aktuális bajnokságot.

Juhászné Kleczli Katalin
További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0