Kitartó küzdelem a focipályán – Kiskunhalasi tűzoltók vihették haza a győztesnek járó kupát

A Bács-Kiskun Megyei Kispályás Labdarúgó Bajnokságnak az idei évben is Kiskunfélegyházán, a Honvéd Sporttelep adott otthont. A bajnokságra hat csapat nevezett, akik egy korszerű műfüves pályán mérkőzhettek meg a dobogós helyet jelentő kupákért. Ez a verseny is remek lehetőséget teremt az egészséges életmód és a versenyszellem gyakorlására, valamint erősíti a sportbarátságokat.

Gáncsos László tű. alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő és Leiz Gábor tű. őrnagy, a Kiskunfélegyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka nyitották meg a bajnokságot és köszöntötték a csapatokat. A megnyitót követően Homoki-Szabó Tibor tű. zászlós, parancsnokhelyettes ismertette a játékosokkal a versenyszabályokat. A sorsolást követően a megyei és helyi katasztrófavédelmi szervek személyi állományából szerveződött csapatok birtokba vették a pályát, a bemelegítést követően elhangzott a kezdő sípszó. A játékosok a sportszerűséget szem előtt tartva, keményen és lendületesen küzdöttek a pályán. A helyosztó mérkőzéseken és a döntőben sem hagyott alább a résztvevők lelkesedése.

A következő eredmények születtek:

I. helyezés Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata
II. helyezés Kiskunfélegyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata
III. helyezés Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség csapata
IV. helyezés Kalocsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata
V. helyezés Bajai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata
VI. helyezés Kiskőrösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata

katasztrofavedelem.hu/Fotó: Kiskunfélegyháza HTP

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0