Kiváló eredmények az országos tanulmányi versenyeken

Informatikából és mezőgazdasági ismeretekből is élmezőnyben végeztek a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium tanulói.

Múlt héten rendezték az OSZTV és az ÁSZÉV országos döntőit. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a mezőgazdasági technikus OSZTV döntőjébe legjobb eredménnyel került be Vég Vivien. A tatai versenyen Vivi ismét remekül teljesített. A szóbeli és az írásbeli versenyfeladatban is ő volt az ország legjobban teljesítő tanulója, a gyakorlati feladatokban szintén derekasan helytállt. Végül a 13. helyen zárta a magas színvonalú országos versenyt. A szóbeli és írásbeli vizsgafeladatok alól e kiváló teljesítménnyel felmentést szerzett jeles eredménnyel.

Horváth Patrik szintén megállta a helyét a legtehetségesebb informatikusok mezőnyében. Az ÁSZÉV szolnoki döntőjén a 17. helyezést érte el, így felvételi pluszpontokkal is gazdagodott.

Gratulálunk a kiváló eredményekhez a tanulóknak és felkészítőiknek egyaránt.

Dávid Géza

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0