Magára hagyták az összetört Opelt Mélykútnál

A rendőrség nem tudott tájékoztatást adni az esettel kapcsolatban, vélhetően a pórul járt autó sofőrje a baleset után nem kért segítséget.

Egy oldalára borult személygépkocsi miatt álltak meg többen is a Jánoshalma és Mélykút közötti útszakaszon. Információink szerint az autónál nem tartózkodott senki, a sofőr a baleset után otthagyta a roncsot. A baleset egy jól kitáblázott veszélyes kanyarban történt. Mivel személyi sérülést nem jelentettek – legalábbis erről hivatalos információ nincsen – a Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság Sajtóosztálya nem tudott az esetről tájékoztatást adni lapunknak.

Az említett kanyarban több súlyos és halálos baleset is történt már, ezért  a közútkezelő évekkel ezelőtt látványosan kitáblázta, ennek ellenére azóta is elfordultak itt balesetek, a sofőrök nem veszik komolyan a figyelemfelhívó jelzéseket.

Halasinfo/Fotók: Bíró Csaba

 

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0