Már egy helyen intézheti a Nemzeti Közművekkel kapcsolatos ügyeket

Június elsejétől egy helyen intézhetik az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket a Kiskunhalason és környékén élők.

Minden változás az ügyfelek kényelmét szolgálja Kiskunhalason azzal, hogy két különböző telephelyről egy közös irodába költözött az áramszolgáltató és a gázszolgáltató ügyfélszolgálata. Míg korábban különböző nyitva tartáshoz kellett igazodni annak, aki az energiaszolgáltatással kapcsolatban akart intézkedni, most ha valaki hétfőn 8 és 12 óra között vagy szerdán 14 és 18 óra között keresi fel a Kiskunhalas, Mátyás tér 2. szám alatti irodát, mindenben segítséget kap.

Az ügyfélszolgálat megjelenésében is megújult, az ügyfélváró kibővült és mostantól hat ügyintéző fogadja a fogyasztókat. 

A gyorsabb ügyintézést mostantól azzal is segíti a Nemzeti Közművek, hogy előzetes időpont foglalásra is lehetőség van a közös kiskunhalasi irodába, így nem csak teljes körűen, de várakozás nélkül intézkedhetnek az ügyfelek az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatban.

NKM Nemzeti Közművek Zrt.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0