Óriási Nasz Dani siker a kiskunhalasi közönségtalálkozón

Ismét mozgalmas, fiatalos nap volt a Szakiban szombaton. Míg délelőtt a Silver Step hip-hop táncóráján mozoghattak a fiatalok, este a Szifon ifjúsági klub retrobulijában tombolhattak a fiatalok (és a régebb óta fiatalok), addig a délután közel 100 fiatal találkozhatott kedvencével: Nasz Danival, a fiatal diákkal, akit a YouTube-on már több mint 100.000 ember követ.

A kiskunhalasi diákok már egy órával a rendezvény kezdete előtt gyülekeztek a Szaki földszinti nagytermében, nehogy ne jusson nekik hely. S bizony a pótszékekkel bepakolt terembe közel 100 érdeklődő zsúfolódott be. 15 óra után pár perccel óriási ováció fogadta a diákok részéről Nasz Danit, amikor a terembe belépett.

A rendezvény kezdetén Forgó Lili, Kiskunhalas diákpolgármestere köszöntötte a vendéget, és a megjelent diákságot. Majd Kapus Krisztián, a Szaki igazgatója, ifjúsági szakértő vezette a beszélgetést Nasz Danival, amelybe később az érdeklődő diákok is bekapcsolódhattak szűnni nem akaró kérdéseikkel.

Nagyon nagy szeretet vette körül Danit, a rendezvény végén közös csoportkép is készült, és még egy órán keresztül készültek közös fotók, a selfiek, és az autogramosztogatás sem akart véget érni. Közel 3 órán át tartó rendezvényen, a rajongók ajándékokkal, süteményekkel árasztották el Danit, akinek nagyon jól esett ez a fogadtatás. Nasz Daninak ez volt az első nyilvános találkozása a követőivel. Ígérete szerint hamarosan beszámol a Youtubeon és a Facebookon is a kiskunhalasi szép élményeiről. Mielőtt elindult Halasról annyit ígért, hogy várhatóan még márciusban ismét eljön Kiskunhalasra. A részletekről majd tájékoztatja követőit a közösségi portálokon.

Egy biztos, hogy fantasztikus hangulat volt ezen a közönségtalálkozón. A szervezők annyit ígértek, hogy lesz folytatás.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0