Őrizetben a kiskunhalasi tolvaj – kerékpárokat és akkumulátorokat is lopott

A gyanú szerint 1 hónap alatt Kiskunhalasról többek között kerékpárokat, autókból akkumulátorokat, üzemanyagot és erősítőt lopott el a férfi. Öt akkumulátor tulajdonosát még keresik a rendőrök.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Norbert 27 éves kiskunhalasi lakos ellen.
A gyanú szerint a kiskunhalasi Gimnázium utcában 2017. március 2. 22 óra és március 3. 7 óra között a falnak letámasztott és egymáshoz zárt kettő kerékpárt ellopta a 27 éves férfi.
Ismeretlen elkövető Kiskunhalason 2017. március 20. és március 28. között három személyautóból és egy teherautóból akkumulátorokat, valamint két esetben összesen 30 liter üzemanyagot is ellopott az autók tankjaiból. Továbbá egy ötödik gépkocsi utasteréből többek között mobiltelefont és szerszámokat lopott el az ismeretlen tettes.
Az egyik lépcsőházból április 1-jén egy cserepes növényt lopott el egy ismeretlen férfi. A gyanú szerint ismeretlen 2017. április 4-én 16 óra 35 perc körül az egyik kiskunhalasi óvodából egy erősítőt tulajdonított el.
Pár órával később, 2017. április 4-én 21 óra 10 perckor őrizetbe vették a kiskunhalasi rendőrök a lopásokkal gyanúsítható J. Norbertet.

A nyomozók 5 olyan akkumulátort is találtak a házkutatás során, amelyek eltűnéséről még nem tettek bejelentést a rendőrségre.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy akiktől az elmúlt időszakban akkumulátort loptak el és még nem tettek bejelentést, hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

További hírek a témában