Polgárőrnap Kisszálláson

Polgárőrnap került megrendezésre Kisszállás községben augusztus 20-án.

A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával az Országos Polgárőr Szövetség alapításának 25. évfordulója alkalmából Polgárőrnap került megrendezésre Kisszállás községben augusztus 20.-n.
A Kisszállási Polgárőr Egyesület által megrendezett Polgárőrnapon elsősorban a gyermekek és a fiatalok, valamint a felnőttek részére a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság szakemberei tartottak bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági tájékoztatót, tesztlap kitöltést és kutyabemutatót.

A Kiskunhalasi Mentőszolgálat képviselője pedig elsősegélynyújtásból és újraélesztésből tartott tájékoztatást.
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség részéről szintén kutyabemutatót rendeztek, valamint a Kiskunhalasi Tűzoltóság szakemberei pedig a Tűzoltóautó felszerelésével ismertették meg a résztvevőket.
Az egész napos rendezvényen a pályázaton nyert összegből vásárolt szabadtéri ügyességi és mozgásfejlesztő játékokkal sportolhattak a kilátogatók, akik jutalmul ajándékot kaptak. A falu lakosságát pedig egy tál étellel vendégelték meg az évforduló alkalmából.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0