Rablás Kiskunmajsán – Két órán belül elfogták a gyanúsítottat

A gyanúsított egy kiskunmajsai üzlet nyitott pénztárgépéből készpénzt lopott el, aminek megtartása érdekében fellökte a tulajdonost.

A sértett kért segítséget a helyi rendőröktől 2017. június 3-án 9 órakor, mivel öt nappal korábban 11 órakor a kiskunmajsai üzletébe egy férfi elterelte a figyelmét és a nyitott pénztárgépből kivett 15.000 forintot. Amikor az ismeretlen férfi távozni akart, a tulajdonos megpróbálta feltartóztatni. Az elkövető azonban fellökte őt és a pénzzel együtt elfutott.

A Kiskunmajsai Rendőrős munkatársai a bejelentéstől számított 2 órán belül otthonában elfogták a gyanúsítottat. A 32 éves R. Norbert helyi lakost – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Police.hu

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0