Rendőrségi akció a Mátyás téren

Kép: Pozsgai Ákos
A Készenléti Rendőrség egyenruhásai és civil ruhás nyomozók lepték el Kiskunhalason a Mátyás teret és környékét szerdán. Információink szerint már kora délelőtt megérkeztek a rendőrök és azóta vizsgálódnak, egyelőre azonban részleteken nem lehet tudni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányítottak bennünket, hogy ők az illetékesek az ügyben. Egyelőre semmilyen hivatalos információ sincs arról, hogy milyen rendőrségi eljárás folyik a Mátyás téren. Nem hivatalos információink szerint, amit egyelőre sehonnan nem erősítettek meg, nem kizárt, hogy egy rendőrrel, vagy más hivatalos személlyel hozható összefüggésbe a rendőrségi vizsgálat. A helyszínen több rendőrségi járművet is lehet látni, köztük a Készenléti Rendőrség és a helyi rendőrkapitányság bűnügyi technikai gépjárművét.

Kovács Katalin főügyészségi helyettes szóvivő megkeresésünkre csak annyit közölt, hogy a központi nyomozó főügyészség nyomozati cselekményre vonatkozó sajtóértesüléseket az eddigi gyakorlatának megfelelően, továbbra sem kívánja kommentálni.

baon.hu, Pozsgai Ákos

 

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0