Saját apjától lopott, rettegésben tartotta és verte anyját a kiskunhalasi drogos férfi

Illusztráció: Northfoto

Saját apjától lopott, anyját bántalmazta és rettegésben tartotta – vádemelés egy kiskunhalasi férfi ellen, aki nem a legszentebb családi normát választotta.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy 38 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki az apjától televíziót, más műszaki cikkeket és festményeket lopott, anyját pedig rendszeresen bántalmazta és rettegésben tartotta – adta hírül Dr. Nánási László sk. főügyész.

A férfi anyjával élt Kiskunhalason, rendszeresen kábítószerezett. A vádlott apja korábban elköltözött tőlük. A 38 éves férfi ezt nem hagyta annyiban: többször apjára rontott és meglopta, mindezt többszáz ezres értékben. Utoljára idén márciusban támadt anyjára, de a férfi a nyomozás adatai szerint már büntett volt lopás miatt, most egyszerre felel tetteiért. A vádlott bűnössége kérdésében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Blikk.hu

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0