Súlyos baleset érte a Konok Kunok túrázóit

Egy kisteherautó akart megfordulni az 54-es főúton egy kanyarban, ami miatt halasi motoros klub három motorja egymásba rohant.

A helyszínen megtudtuk, egy kiskunhalasi motoros klub Pécsre indult kirándulni. A hat túramotoros Baja irányába haladt az 54-es főúton, amikor a hajósi pincesor közelében lévő kanyarban egy Iveco kisteherautó kihajtott eléjük. Az első motorkerékpár vészfékezett, hogy elkerülje az ütközést, a mögötte haladók viszont hátulról nekiütköztek. Az egyik motor kisszállási sofőrje könnyebben, míg a vele utazó felesége súlyosan megsérült a balesetben őt a kórházba szállítás után azonnal meg kellett műteni. A túravezető Kéhl Ferenc szerint a kanyarban bedöntött motorok előtt keresztben álló kisteherautó miatt olyan szerencsétlen helyzet állt elő, amit a nagy rutinnal motorosok sem tudtak kivédeni.

A rendőrség tájékoztatása szerint 2017. május 14-én 9 óra 4 perckor az 54-es főút 77-es kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három motorkerékpáros. A helyszínelés idejére a rendőrök 10 óra 25 perctől lezárták a főutat. A baleset következtében az elsődleges adatok alapján két személy sérült meg.

További friss hírek