Súlyos baleset – Frontális ütközés az 53-ason – KÉPEK

Súlyos baleset történt nem sokkal ezelőtt az 53-as főúton, Kiskunhalas és Pirtó között két személygépkocsi frontálisan összeütközött a várostól mintegy 5 km-re. Az egyik autóban ketten életveszélyesen megsérültek, míg a másikban a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy Pirtó irányából közlekedő Toyota  Yaris személygépkocsi eddig tisztázatlan okból hirtelen áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan összeütközött a vele szemben, Kiskunhalas irányából érkező Peugeot személygépkocsival. A rendőrség tájékoztatása szerint a Toyota 70 éves kiskunhalasi sofőrje és utasa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, a másik autóban egyedül ülő keceli férfi állapota is súlyos. A mentők a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállították a sérülteket. Egy szemtanú elmondása szerint a Toyota sofőrje rosszul lehetett, mert fékezés nélkül hirtelen ment át a szemközti oldalra. A balesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljesen lezárták a főutat, az arra közlekedőket az 5405-ös, valamint az 5406-os utak felé terelik.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0