Súlyos baleset Jánoshalmán, válságos állapotban egy nő

Súlyos baleset történt Jánoshalmán. Négyen megsérültek, egy nőt válságos állapotban szállítottak kórházba.  Négy mentőautó vonult a baleset helyszínére. A sérülteket feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók a roncsok közül.

Jánoshalmán a Dózsa György út és a Széchenyi utca kereszteződésében súlyos baleset történt, egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Mindkét jármű házfalnak ütközött, a teherautó kidöntött egy villanyoszlopot is. A tűzoltók a személyautóból feszítővágó berendezés segítségével emeltek ki egy nőt, akit válságos állapotban szállítottak kórházba. Az autóban két férfi, és három nő ült, mindannyian helybéliek. Közülük ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

Helyszíni információink szerint az Opel személygépkocsit egy szlovák férfi vezette, aki a Széchenyi utcából lassítás nélkül hajtott ki a főútra, és összeütközött a Hajós irányába tartó teherautóval. Az ütközés erejétől mindkét jármű az árokba, majd a házak falának csapódott. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt teljes útzár volt érvényben az érintett útszakaszon.

 

További hírek a témában