Súlyos balesetet szenvedett egy mentős

Előzés közben árokba hajtott kedd reggel egy Skoda személyautó Kiskőrös közelében az 53-as főúton. Információink szerint egy mentős nő sérült meg a balesetben, a bokáját törte el. Úgy tudjuk, éppen szolgálati helyére, a kiskőrösi mentőállomásra tartott, amikor érte a baleset. A helyszínről a mentős kollégái szállították a kiskunhalasi kórházba.

A helyszíni információink szerint a mentős nő Kiskőrös felé tartott, amikor egy autót és egy mikrobuszt előzött, közben eddig tisztázatlan okok miatt elvesztette uralmát a jármű felett. A szemközti sávból nem tudott vissza térni a saját sávjába, hanem az út menti árokba hajtott, ahol egy gépkocsibejáró megdobta az autóját, tovább repült mintegy 30 métert és az árokban állt meg.

Információink szerint a mentős nő súlyosan megsérült, az egyik bokája is eltört. Kollégái a kiskunhalasi kórházba szállították. A baleset pontos körülményeit a kiskőrösi rendőrkapitányság vizsgálja.

baon.hu, Pozsgai Ákos / Fotók: Juhász D. Géza

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0