Súlyos motorbaleset Kecel közelében – KÉPEK

Súlyos baleset történt Kecel közelében, az 54-es főúton, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy nagymotor és egy robogó.

A baleset egy kanyarban történt, vélhetően az egyik kétkerekű áttért a szemközti sávba, ekkor ütközött össze a két jármű. Mindkét sofőrt kórházba szállították, egyiküket súlyos, másikukat könnyű sérülésekkel. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

A helyszíni szemle adatai alapján egy 48 éves kiskőrösi férfi közlekedett Soltvadkert felől Kecel irányába egy Beta Eikon típusú segédmotoros kerékpárral. Az út 56.500-as méterénél áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Suzuki gyártmányú motorkerékpárral. A segédmotoros kerékpár sofőrjével szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, így vér-vizelet mintavételre előállították. Ő az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült, míg a motorkerékpár 21 éves vezetője súlyos sérülést szenvedett.

Az eset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0